Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Zay Hilfigerrr & Zayion McCall представиха парчето “JuJu On That Beat”
2 Ноември 2016
Само за три седмици, “JuJu On That Beat” стигна до 11 позиция в Billboard Hot 100
Дуото Zay, състоящо се от Zay Hilfigerrr и Zayion McCall може да се определи като енергичен и забавен тийн проект, зародил се в Detroit, MI. Zay Hilfigerrr става известен заради текстовете, които пише, както и забележителните си танцови умения. Zay McCall добавя свежа нотка към текстовете и двамата създават силните си проекти.

Zay творят заедно повече от година и се превръщат в световна сензация заради хип-хоп денс парчето “JuJu On That Beat”. Волейболистка от гимназията Granby High School в Norfolk става интернет сензация, благодарение на собствената си хореография на фона на “JuJu On That Beat”. Клипчето, което е качено в интернет, предизвиква истински фурор. Това предизвиква други тийнейджъри да изразяват себе си, качвайки в мрежата своите интерпретации на JuJu танца. След като получават милиони преглеждания в YouTube, момчетата са готови да покажат кои са и да забавляват света!

Само за три седмици, “JuJu On That Beat” стигна до 11 позиция в Billboard Hot 100! „Хората продължават да намират песента и да записват своите интерпретации на танца.”, каза директора на APG, част от Atlantic Records. До момента песента има над 69 милиона преслушвания, 110 хиляди продажби и 332 хиляди shazam-вания!


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.