Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
The Knocks ни представиха горещия си нов сингъл “Heat”
28 Октомври 2016
“Heat” може да бъде описана като иновативен изгарящ трак, със страстно R&B звучене, който ще държи пръста ви на бутона replay
The Knocks отново изтласкват границите на музиката си към футуристичното си звучене с новата песен “Heat”, в която участва Sam Nelson Harris.

“Heat” може да бъде описана като иновативен изгарящ трак, със страстно R&B звучене, който ще държи пръста ви на бутона replay. Песента е част от дългоочаквания им проект, следващ дебютния албум “55”, който излезе през март. 
За работата си с Harris, дуото коментира: „Познаваме Sam от много време, и всеки път, в който сме му изпращали парче, ни е отговарял. Това е четвъртата ни обща песен, която издаваме.” Енергията на Harris неоспоримо добавя към “Heat” настроение, и замъглява границите на жанровете – нещо, което The Knocks често правят в колаборациите си. За пример, чуйте “Cam’ron” и “Walk The Moon”.

Електронното дуо от New York определено не спира на едно място. Освен, че работят по нови проекти, B-Roc и JPatt подгряват европейското турне на Justin Bieber.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.