Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Jake Miller представи видеото към “Overnight”
20 Октомври 2016
Във видеото Miller си партнира с олимпийската златна шампионка Simone Biles
Jake Miller ни представи видеото към настоящия си сингъл “Overnight”, който е заглавен за последното му ЕР. Клипът, режисиран от Edgar Esteves и заснет в LA, направи премиерата си ексклузивно през people.com. Във видеото Miller си партнира с олимпийската златна шампионка Simone Biles.

„Заснемането на клипа към “Overnight” беше толкова невероятно преживяване. Да работиш с човек като Simone е толкова забавно и лесно. През целия ден мястото беше пълно с енергия. Simone непрестанно се смее и е с усмивка на лице, което направи работата ни спокойна. Забавлявах се искрено и й благодаря, че се съгласи да стане част от проекта ми.”, сподели самият Miller.

След ЕР-то от 2015 “Rumors”, Miller издаде “Overnight” през Warner Bros Records този август.

23-годишният музикант от Маями, който в момента записва в LA, се върна от лятно турне с Fifth Harmony през август, а този месец ще направи цели 5 изяви. 19 октомври е датата, на която ще изпълнява в Good Day LA по FOX. На 21 този месец ще се включи в благотворителното шоу на KTLA/Disney, а на 29 ще е част от PopFest в LA.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.