Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Kream представиха новия си сингъл “Taped Up Heart” с участието на Clara Mae
19 Октомври 2016
След огромния успех на “Another Life”, в която участва Mark Asari, и дебютния им сингъл “Love You More”, който има над 2 милиона прослушвания
„Изследвахме по-тъмни концептуални идеи, и същевременно искахме песента да звучи с приповдигнато настроение, затова гласът на Clara пасна перфектно. Радваме се да представим “Taped Up Heart” на всички.” – KREAM.

След огромния успех на “Another Life”, в която участва Mark Asari, и дебютния им сингъл “Love You More”, който има над 2 милиона прослушвания и се хареса на имена като Martin Garrix, Tiesto, A-Trak, Morgan Page, Feder и други, норвежките братя Daniel и Markus, по-известни като KREAM, се завръщат с неустоимия си нов сингъл “Taped Up Heart”.

Вече достъпен през Big Beat, “Taped Up Heart” включва чувствените вокали на Clara Mae. Музикантите сливат общата си работа в заразителна хаус мелодия с ритмични перкусии и синтезатор, изпращащи ни направо на дансинга. Дуото KREAM остават верни на свежото си звучене и великобританския хаус, от който се влияят.

В желанието си да подпомогнат изгряващи продуценти, от Big Beat направиха акапелната версия на песента достъпна, за да може всеки да добави креативните си идеи към парчето.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.