Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тя/той спечели Евровизия
11 Май 2014
"Брадатата жена", както стана известна Кончита, извървя пълния път от абсолютен аутсайдер в късната есен на 2013-а

Австрийският певец Кончита Вурст спечели тазгодишния конкурс "Евровизия" с баладата „Издигни се като феникс“, наподобяваща тема от филм за Джеймс Бонд. Втори и трети се класираха представителите на Холандия и Швеция.

"Брадатата жена", както стана известна Кончита, извървя пълния път от абсолютен аутсайдер в късната есен на 2013-а, когато беше избрана с вътрешна селекция от австрийската национална телевизия, до победител в конкурса с 290 точки. След победата си изключително развълнуваната Кончита заяви, че посвещава победата на всички, които вярват в мира и свободата.

Прави впечатление, че в гласуването Австрия завършва на второ място при зрителите в Армения и Грузия, на трето в Азербайджан и Русия, на 4-о в Беларус. Все държави, които се очакваше да погледнат скептично на сценичния образ на австрийския изпълнител.

Заключителният етап на състезанието бе предаван от телевизиите на 45 държави и гледан от около 180 млн. зрители. Това е първата победа на Австрия  на "Евровизия" от 1966-а година насам.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
13 May, 2014 | 00:15

Всичко това се допуска от Бога, за да бъде възмездието толкова голямо, че да отговаря на геноцида над бялата раса. Също прави впечетление, че въпреки огромните усилия да деградирват бялите, участниците в тези шоута, паради и художествени изяви (всички все пеят, вместо да си свалят гащите и мажат гъза с бейби ойл) са все евреи.

Иван
11 May, 2014 | 22:54

Боже, накъде върви тоя свят!!!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.