Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Специални мерки в София за концерта на AEROSMITH
9 Май 2014
Специална организация и удължено работно време ще има в градския транспорт и метрото

София Mюзик Eнтърпрайсис в сътрудничество със Столична община предприема специални мерки във връзка с дългоочакваното музикално събитие – първия концерт на AEROSMITH в България, съобщиха организаторите.

Стивън Тайлър и компания пристигат у нас в оригиналния си състав и на 17 май ще взривят стадион "Локомотив". Те са подготвили уникално шоу, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти и огромни видеоекрани, а на грандиозната сцена с ширина над 35 метра ще чуем за първи път у нас класики като "Love In An Elevator", "Dream On", "Livin` On The Edge", "Walk this Way" и "Sweet Emotion".

Стадион "Локомотив" е в отлично състояние и ще може да побере хилядите фенове на AEROSMITH у нас. За да бъде улеснен достъпът им, София мюзик ентерпрайсис и ръководството на стадиона взимат специални мерки. На всички входове ще бъде монтирано допълнително осветление и с негова помощ пропускателният режим ще е на много високо ниво.

Столична община ще предприеме специална организация на градския транспорт във връзка с дългоочаквания концерт. Ще бъде удължено работното време на метрото по линия 2 – "Обеля" – "Лозенец" с около 40 минути, като в този период ще бъде увеличен броят на мотрисите и те ще се движат на по-кратки интервали. Работното време на автобусни линии 85 и 108 също ще бъде удължено, а интензитетът на движение ще бъде увеличен. Ще бъдат осигурени и допълнителни безплатни автобуси за извозване на всички зрители от стадиона до метростанции "Хан Кубрат" и "Мария Луиза".

София мюзик ентърпрайсис съвместно със Стоков базар Илиянци ще осигури удължено работно време и на платения паркинг на базара. Той е с капацитет 1000 коли и ще работи по време на концерта и поне час след приключването му.

Преди AEROSMITH на сцената ще се качат музикантите от D2. Те ще изпълнят специална селекция от парчета, включваща тракове от чисто новия им албум "Феникс" и най-популярните песни в дискографията им. D2 ще се качат на сцената в 20,10 ч. Очакванията са Стивън Тайлър и компания да се появат около 21,10 ч, като шоуто им ще продължи поне два часа! Очаква се концертът да приключи към 23,15 ч.

Концертът на AEROSMITH е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019 г. Билетите за него на цени от 70 до 150 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн наwww.ticketpro.bg.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.