Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Протестиращите няма да се уморят или обезверят
20 Август 2013
Според младите хора става дума за експлоатация на невинни хора, докарани до ръба на бедността

"Протестна мрежа" обявиха, че ще изпратят писма и доказателствен материал до европейските институции за действията на българското правителство на 16 август. Според младите хора става дума за експлоатация на невинни хора, докарани до ръба на бедността.

В предаването "Нещо повече" Лъчезар Косев посочи: Това, което ние видяхме, е едно организирано събитие – манифестация, което е просто модифицирана форма на купуване на гласове. /…/ Нас това много ни притеснява, защото това няма нищо общо с демокрацията.

Според него при нови избори конфигурацията в парламента няма да е същата.

Една оставка на правителството ще създаде важен прецедент – хората ще видят, че от тях зависи нещо и всяко следващо правителство вече ще трябва да има едно на ум, че не може да върши каквото си иска.

Косев обяви, че Мая Манолова може да бъде подведена под отговорност за твърденията си, че хората на улицата са платени.

Младите хора няма да се уморят и няма да се обезверят, категоричен бе Лъчезар Косев.

Правителството досега не е отговорило кой е човекът, който накара премиера Орешарски да предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Този човек, който и да е той, трябва да му издигнем един ден паметник за обединител на нацията. Заради него улиците на София се изпълниха с хора. Много действия на това правителство продължават да ни вдъхновяват. Това не са действия на правителство, което работи за България, коментира още Косев.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.