Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Bruno Mars отбеляза пети номер 1 сингъл в класацията Hot 100 на Billboard с "When I Was Your Man"
15 Април 2013
Носителят на награда Grammy ще открие тазгодишната церемония по връчването на музикалните награди на Billboard с лайв изпълнение в Лас Вегас на 19-ти май

“When I Was Your Man” – актуалният хит сингъл от новия албум на изпълнителя на Atlantic Records, Bruno Mars, “Unorthodox Jukebox” – се изкачи до първата позиция в класацията Hot 100 на Billboard. Успехът на парчето върви по петите на сензационния първи сингъл от албума, "Locked Out Of Heaven", който държа първата позиция за шест последователни седмици по-рано тази година. “When I Was Your Man”, която бележи петия сингъл на  Mars, достигнал до #1 в Hot 100, надхвърли продажби от над 2 милиона в Щатите и 1 милион  в останала част от света.

Mars ще има честта да открие предстоящата церемония по раздаването на Billboard Music Awards 2013 с горещо очаквано лайв изпълнение. Наградите ще бъдат излъчени на живо от MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас в неделя, 19 май (8:00-11:00 p.m., ET) по ABC Television Network. В допълнение Bruno е сред номинираните в категорията за престижната Milestone Award. Феновете могат да дадат своя глас за отличията тук: www.billboard.com/milestone/vote.

“Unorthodox Jukebox” бързо успя да се наложи като световен феномен. Албумът беше сертифициран с платина от RIAA, отбелязвайки продажби, надвишаващи 1 милион. “Unorthodox Jukebox” също получи платинен сертификат в Австралия, Нова Зеландия, Канада, Франция, Ирландия и Обединеното кралство, където застана на първото място непосредственно след излизането си на музикалния пазар, влизайки в историята като най-продавания соло албум във Великобритания за 2012 година. Необикновеното постижение на “Unorthodox Jukebox” следва това на вече класическия дебютен албум на Mars от 2010 година, “Doo-Wops & Hooligans”, който също влиза в класациите под #1 и скоро след появата си се превръща в третия най-бързо продаван албум на 2011 година във Великобритания.

Mars вече е готов да се отправи на своето епично турне “Moonshine Jungle Tour”, което ще стартира  на 22 юни  във Verizon Center във Вашингтон, Колумбия, преди да обиколи планетата чак до ноември. Няколко дати от световното турне в Северна Америка и Европа бяха разпродадени за минути след тяхното анонсиране, включително концерти в Ню Йорк, Лондон, Париж, Дъблин и Мадрид, както и две вечери в Staples Center в Лос Анджелис и Red Rocks Amphitheatre в Денвър. За повече новини около турнето, посетете:  www.brunomars.com/moonshinejungletour.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.