Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Стела от X Factor с първи сингъл [видео]
28 Декември 2012
Музиката на “Mistake” е дело на младата изпълнителка, текстът на неин приятел – текстописецът и музикант Ангел Ангелов, а аранжиментът на бас китариста Александър Леков

Момичето с китарата от първия сезон на музикалното риалити X Factor поднесе коледен подарък на своите почитатели. Броени часове преди Рождество Христово старозагорката представи пред феновете си “Mistake” – това е името на първия й самостоятелен сингъл.

Музиката е на младата изпълнителка, текстът на неин приятел – текстописецът и музикант Ангел Ангелов, а аранжиментът на бас китариста Александър Леков. Стела признава, че има “Mistake” още преди участието си в X Factor, но чак сега е намерила правилните хора, с които да го реализира.

Не закъсняха и положителните отзиви за младата изпълнителка от страна на нейните почитатели на страницата й във Facebook. Определеният от Мария Илиева “кадифен глас” на Стела звучи по неповторим начин. Феновете на певицата дълго време очакваха нещо авторско от нея и чакането си заслужаваше.

“Приемам пускането на парчето не само като коледен подарък за моите почитатели, но и като личен подарък за рождения ми ден.”, казва Стела, която отбеляза 23-тия си рожден ден в края на декември. “Предстои още много работа. Надявам се съвсем скоро да имам възможност да заснема и клип на “Mistake”, допълва певицата.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.