Факти, Анализи, Коментари
   14 Юли 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Kонцертът на Депеш Мод ще се състои на 12 май
28 Декември 2012
Mного от феновете бяха притеснени дали концерта на стадион "Георги Аспарухов" ще се състои, предвид новините за предстоящия му основен ремонт

Въпреки ремонтните дейности на стадион "Георги Аспарухов", концертът на Депеш Мод ще се състои на 12 май, съобщиха от София мюзик ентърпрайсис.

Новината, че Депеш Мод – групата, която даде нов тласък на музикалното звучене, включи София в новото си турне през 2013, зарадва хилядите им български почитатели. Същевременно много от тях бяха притеснени дали техният концерт на стадион "Георги Аспарухов", насрочен за 12 май, ще се състои, предвид новините за предстоящия му основен ремонт. Въпреки бъдещата реконструкция, концерт на Депеш Мод ще има!

София мюзик ентърпрайсис е в постоянен контакт с ръководството на стадион "Георги Аспарухов" и футболен клуб "Левски" и своевременно информира мениджмънта на групата за предстоящите ремонтни действия. Засега обаче не е ясно кога ще приключат строителните работи и дали те ще попречат за нормалното провеждане на концерта на Депеш Мод. Ако предвиденият ремонт няма да позволи това, София мюзик ентърпрайсис е готова с предложенията си за ново място на концерта. Те се съгласуват с мениджмънта на групата и очакват своето одобрение.

Въпреки всички трудности по едно такова преместване, София мюзик ентърпрайсис потвърждава, че концертът на Депеш Мод ще се състои! Датата си остава 12 май, а ако има промяна в мястото, всички фенове ще бъдат информирани навреме. Закупените досега билети ще важат, без да имат нужда от презаверяване.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.