Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Коледен поздрав от Рут, Криста и Rachel Row
23 Декември 2012
Два празнични концерта и нова авторска песен

Рут и Криста подготвят празнични концерти в Sofia Live Club съответно на 25-и и 27-ми декември. Талантливите певици ще направят подарък на феновете на качествения фънк и соул, като гостуват на концертите си една на друга. Специален гост и на двете вечери ще бъде Rachel Row.

Трите изключителни певици ще поздравят гостите с общи изпълнения на класически коледни песни. Макар и да се познават от години, Криста, Рут и Rachel ще застанат за пръв път заедно на сцена.

По време на репетициите Rachel, която е вече доказано един от най-талантливите млади автори в България, изненадва момичетата с идея за песен-покана за концертите. Само след час импровизираният музикален призив е готов, като в него са вплетени някои от най-запомнящите се фрази от песни на трите певици – „Тук и сега” и предстоящият сингъл „Твоя” на Rachel Row, „Това, което искаш”, „За теб” и новият сингъл „Силна любов” на Криста и „Близо” на Рут.

„Хо Хо Хо” на „трите елена – Ко Ко То”, както шеговито се кръщават трите момичета (от фамилните им имена – Кокорска, Колева и Тодорова), бързо набира популярност в интернет. Линкът за слушане е: https://soundcloud.com/ruthmusic/ruth-krista-and-rachel-row

Началото на 2013 е свързано с Холандия и за Криста, и за Рут. През януари Криста ще изнесе самостоятелен концерт на фестивала Евросоник в Грьонинген, на който ще представи дебютния си албум, а Рут ще дозапише в Амстердам новия си албум, който ще излезе през пролетта. Плановете на Rachel също са свързани с международната сцена. Ремиксът на дебютния й сингъл „Follow the step” беше включен в топ 20 сингли за 2012 г. на списанието Groove Magazine – едно от най-популярните за електронна музика в Германия.

Много празнично настроение от Рут на 25 декември и Криста на 27 декември от 22ч. в Sofia Live Club.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.