Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Bruno Mars e № 1 в Европа и Америка с хит сингъла си "Locked Out Of Heaven"
18 Декември 2012
Освен това той е на път да покори и чарта за албуми Billboard 200 с излезлия си миналата седмица втори албум "Unorthodox Jukebox"

"Locked Out Of Heaven" на Bruno Mars оглави американската класация за сингли Hot 100 на Billboard. Парчето е #1 и в европейския еърплей чарт, както и в този за най-сваляните песни в Европа.

Освен това, след изключително силен уикенд на продажби за втория албум на Bruno Mars "Unorthodox Jukebox", който излезе на музикалния пазар миналата седмица през Atlantic Records, записът е в битка за това да дебютира на първото място в класацията за албуми Billboard 200.

Дали Mars ще успее да измести досегашния #1, ще стане ясно в сряда, 19 декември, когато излизат официалните данни на Nielsen SoundScan за продажбите и  когато ще бъде разкрит новият топ 10 на чарта Billboard 200 .

Ако Bruno действително оглави списъка, това ще бъде неговия първи #1 албум. Дебютният му запис от 2010 година "Doo-Wops & Hooligans" влиза под номер 3, продавайки 56 хиляди копия в първата седмица от излизането си, по данни на Nielsen SoundScan.

Албумът “Unorthodox Jukebox” на Bruno Mars e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.