Факти, Анализи, Коментари
   14 Юли 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Христина Христова води делегацията на НДСВ на конгреса на ЕЛДР в Дъблин
8 Ноември 2012
В него ще вземат участие повече от 500 либерали от цяла Европа

Днес председателят на НДСВ Христина Христова заминава за Дъблин, Ирландия, начело на делегация, където в рамките на три дни ще се проведе конгреса на Европейската либерална и демократична партия (ЕЛДР). В делегацията участват още евродепутатът Антония Първанова и Стефан Кенов – зам.-председател на НДСВ и председател на Младежката организация на НДСВ.

По покана на президента на ЕЛДР Греъм Уотсън в Дъблин ще се съберат повече от 500 либерали от цяла Европа в рамките на 33-ия конгрес на партията.

Програмата на конгреса предвижда избор на нови членове на Бюрото на ЕЛДР и президент на Европейската либерална женска мрежа. Ще се обсъди и предложение за промяна на името на Европейската либерална и демократична партия на Алианс на либералите и демократите за Европа (от ЕЛДР на АЛДЕ).

Част от темите, които ще дискутират делегатите на конгреса на ЕЛДР в Дъблин, ще бъдат младежката безработица в Европа, социални и политически решения по време на дългова криза, развитие на енергетиката, договора за свободна търговия между ЕС и САЩ, отношенията Турция и ЕС, как се управляват политически кампании, предизвикателствата пред еврото и други.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.