Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Група „ТЕ” изненадаха с тайна сватба на промоцията на „Обичай ме”
7 Ноември 2012
Ясен и Преслава от Група „ТЕ” изненадаха всички присъстващи с ексклузивната новина, че това лято тайно са минали под венчилото

На официалната промоция на видеото към най-новия си сингъл – „Обичай ме” Ясен и Преслава от Група „ТЕ” изненадаха всички присъстващи с ексклузивната новина, че това лято тайно са минали под венчилото. Любовното парче очевидно е и своеобразна брачна клетва на музикантската двойка. Явно красивите чувства на младото семейство ги вдъхновяват да създават и нови музикантски проекти.

Текстът на „Обичай ме” е творение на очарователната вокалистка на „ТЕ” - Преслава Пейчева. Музиката е съвместно дело на композитора и пианист на бандата - Ясен Велчев заедно с елегантните допълнения на Преслава, а аранжиментът е на „ТЕ”. Звукозаписът, смесването и мастеринга на парчето са направени изцяло от барабаниста на групата - Стоян Янкулов-Стунджи.

Безпрецедентното качество и визия на клипа се дължи на професионалната техника на DM Cinema. Видеото към „Обичай ме” е изтъкано от красиви фотографски кадри и е заснето изцяло с помощта само на фотоапарати, без никакво допълнително осветление при външните снимки. Фотограф и оператор на видеото е Бони Бонев. Монтажът е дело на Даниел Нановски и Мариана Бонева. За графичния дизайн отговаря Кирил Велчев. Основна заслуга за стайлинга на бандата в „Обичай ме” има Николай Пачев. За грима се погрижи Евгения Трайкова, а за прическите Даниела Молчовска.

За първи път във видео се използва уникалното пиано Yamaha Modus. Единственият по рода си музикален инструмент в България зазвуча под ловките пръсти на виртуозния пианист на „ТЕ” - Ясен Велчев.

Промоцията на „ТЕ” уважиха бившият вокалист на групата - Любо Киров, Ники Манолов, легендарният Васил Найденов и дуетната му половинка Катина от „Д’артс”, която се появи заедно със съпруга си Наско и детенцето им. Други светски двойки на ивента бяха Наско от Б.Т.Р. заедно със сръбската си приятелката – оперната певица Ивана, Йоанна Дарк и приятелят й - рапърът Гетомен от „Хората от гетото”. Събитието украсиха още 4-те цигуларки от квартет „Хипнотик”, „Мис България 2012” – Габриела Василева,  моделът Гери Дончева, музикалните идоли Кремена Димитрова, Ясен Зердев,  Маги Джанаварова, Нора Караиванова заедно с приятеля си – китаристът Бисер Иванов, Александър Байчев от „Гласът на България”, Гери Турийска и много др.

Представянето на „Обичай ме” посети и директорът на зала „Арена Армеец” – Иван Драндийски.

НасладеТЕ се на видеото към сингъла на „ТЕ” - „Обичай ме”:
http://www.youtube.com/watch?v=EnKqZPmV5aE 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.