Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дженифър Лопес пристига в София с 10 ТИР-а, 2 крана и луксозна лимузина
2 Ноември 2012
Екипът, с който пристига мегазвездата, надхвърля 80 души

Мащабната продукция по случай концерта на Дженифър Лопес в София е само на няколко седмици разстояние. Шоуто пристига у нас с над 10 тира оборудване. Освен това продукцията ще е допълнена и от два крана, които да изградят пищната сцена, на която ще се качи латината. Екипът, с който пристига мегазвездата, надхвърля 80 души. Специално за комфорта на Джей Ло от организаторите Symphonics Entertainment Group предоставят на разположение луксозно SUV возило. За останалата част от екипа ще се погрижат 16 мини вана, които ще са на тяхно разположение през цялото време от пресоя им в България. Специално за багажа на звездата и по-приближената част от екипа й е предвиден отделен ван.

Междувременно звездата даде ексклузивно интервю за един от медийните ни партньори.

„Опитвам се да живея ден за ден, защото ако наистина се замисля колко време вече съм на турне и колко още ми остава, е наистина страшно ”, споделя Дженифър Лопес.

„Понякога сменяме някои части от концерта”, допълва още звездата. „Всичко зависи от това как се чувствам и ка усещам публиката. Просто се опитвам всяка вечер да дам най-доброто шоу на феновете си”.

Запитана какво е нейното послание на тези хора, които са твърде срамежливи, за да танцуват, Джей Ло отговаря с усмивка – „Не вярвам, че има такива хора. Според мен всеки иска да танцува, дори и да знае, че не е най-добрият в това. Затова бих ги окуражила чисто и просто да го правят”.

Билетите за концерта в България са от 90 лв до 130 лв и се разпространяват в мрежата на Ивентим - (www.eventim.bg) и неговите партньори, както и онлайн в мрежата на ТикетПро България (www.ticketpro.bg)


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.