Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кличко: Кубрат Пулев е посерко!
20 Януари 2015
Единственото позитивно, което мога да кажа за мача ми с Кубрат Пулев е, че този, извинете, посерко, излезе, за да победи

Световният шампион по бокс Владимир Кличко продължи с "тънките" обиди към Кубрат Пулев. В интервю за украински вестник Кличко не пропусна да нарече Кобрата "засранце", което в превод от руски буквално означава "посерко".

"За да се танцува танго са нужни двама. За да е интересен един бой и двамата боксьори трябва да се постараят. Единственото позитивно, което мога да кажа за мача ми с Кубрат Пулев е, че този, извинете, посерко, излезе, за да победи. Той не бягаше от боя. Затова битката ми с него беше по-зрелищна, отколкото тези с Еди Чембърс или Дейвид Хей", каза Кличко в дълго интервю за украинския вестник "Сегодня".

Световният шампион коментира и предстоящите си битки. "Почти със сигурност следващия ми бой ще е с Дженингс на 25 април в Ню Йорк. Това е съперник, който досега не е имал поражение, а НВО ще предава мача на живо", каза още Кличко. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

гошо
21 Jan, 2015 | 17:36

Кобрата е върха


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.