Факти, Анализи, Коментари
   26 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Рапърът Кобака от "Гумени глави" и приятелката му задушени от газ до смърт в Пловдив
17 Март 2019
Намерих ги сутринта. Гледката беше страшна. Предчувствах, че ще стане нещо страшно. 100 пъти му звънях на телефона, но не вдигаше, каза бащата
40-годишният собственик на казина и заложна къща Костадин Кобаков е мъжът, който се е задушил в гараж в пловдивския кв. "Христо Смирненски" заедно със своята 34-годишна приятелка, съобщава КРОСС. Двамата са имали интимна връзка, но жената е била семейна с 2 деца. Любовниците влезли в гаража,  двамата се отдали на интимни ласки в колата, която е била с работещ двигател и така са се задушили от газовете.

Телата са били намерени около 11 часа тази сутрин от бащата на Костадин - Асен Кобаков.

"Намерих ги сутринта. Гледката беше страшна. Предчувствах, че ще стане нещо страшно. 100 пъти му звънях на телефона, но не вдигаше", каза бащата. Семейството е от Пазарджик.

Пред злополучния гараж на новата кооперация, където Костадин наскоро си купил апартамент, пристигна и съпругът на починалата жена.

"Защо не са отишли на хотел, синът ми е имал в джоба си 4700 лева, за да се фука пред приятелката си", допълни смазаният от мъка родител. Жилището било закупено наскоро и вътре било празно, тъй като е в чисто нова сграда. Костадин въртял бизнеса с баща си. Държали казина в Пазарджик. Имал и музикални заложби, както и записи с Мишо Шамара и Ванко 1.

"Беше ми слабост, не трябва да се угажда на децата, какво не съм направил за него", съкрушен е Асен Кобаков.

Двамата се запознали преди няколко месеца по интернет, разказва пловдивският сайт Trafficnews.bg. Кобака не е женен, нямал друга връзка. След като приключил с музикалната си кариера, влязъл в семейния бизнес. През зимата продал жилището си в Пазарджик и си купил апартамент на Слънчев бряг. Баща му пък му подарил друг апартамент в Пловдив.

Артистичната кариера на Костадин започва още през 90-те. Като малък танцува брейк при най-добрия брейкаджия в България известен с псевдонима Жоро Робота. Оттогава е и любовта му към рапа. Музикалната си кариера започва през 1998 г. когато записва първия си албум "Моят бизнес", продуциран от "Гумени Глави" издаден през 1999 г. Тогава става член на група "Гумени Глави" с участия в техните клипове, албуми и подгрява техните концерти. 8 месеца по-късно напуска групата и започва самостоятелна кариера.

През 2000г. Кобака, пуска новия си проект с Д-р ПИТ, Джи Пи, М.О., ЕВИ и Иляна Събева - Росини. Записва с Мишо Шамара и Трой.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.