Факти, Анализи, Коментари
   26 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Баша и син убили бизнесмена в Нареченски бани заради пари
28 Март 2018
Жертвата Венцислав бил ликвидиран на 21 март след свада за пари, прераснала във физическа саморазправа между тримата мъже
47-годишният Севдалин Буюклиев и 26-годишният му син Марин са задържани за зверското убийство на столичен бизнесмен в Нареченски бани. Това стана ясно на брифинг на МВР и прокуратурата в Пловдив.

Жертвата Венцислав бил ликвидиран на 21 март след свада за пари, прераснала във физическа саморазправа между тримата мъже. Разследващите разкриха, че са правени опити престъплението да се прикрие. Близките на бизнесмена подали сигнал за изчезването му, след като не успели да се свържат с него по телефона, тъй като бил изключен.

Криминалистите стигнали до разплитането на случая, след като иззели запис от камера. От него се вижда как Севдалин и Венцислав започват да се карат. Започват да се бият, като на страната на бащата се включва и синът му Мартин. Венцислав изпадна в безпомощно състояние, след което бил пренесен в съседно помещение. Бил е още жив, когато единият го е държал за краката, а другият го е налагал в главата с тъп предмет. След като е бил умъртвен, главата на Венцислав е била увита с найлон и обвързана през шията с въже. Тялото е било увито в завеса от заведението, след това в найлон. Накрая престъпниците го натикали в бидон, затиснат от капак за шахта.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.