Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ученически бой и в Пловдив
23 Ноември 2017
Единият от участниците в схватката е възпитаник на Английската гимназия, а другият - негов познат от друго училище
Не „кървав спорт" със залагания, а неуредени лични взаимоотношения според директора на Английската гимназия в Пловдив Николай Радев стои зад скандалното видео с бой на двама ученици пред публика. Той посочи, че кадрите са от петък, но чак сега са придобили публичност.

Единият от участниците в схватката без правила е възпитаник на гимназията, а другият - негов познат от друго училище, уточни Радев пред БТВ.

„Не е имало такава организация, каквато излезе по медиите, едва ли не със залагания", подчерта директорът.

Двете момчета имали спор в социалните мрежи, който пренесли на открито място на 500 метра от школото. Николай Радев каза, че не е разпознал свои ученици сред „публиката", но именно след сигнал от децата зам.-директор, двама учители по физическо и полиция са прекратили боя.

Органите на реда и прокуратурата няма да се занимават със случилото се. Момчето от Английската е определило пред директора действията си като „келешка постъпка". Предстои педагогически съвет, като класният ръководител е предложил последно предупреждение за преместване в друго училище.

„Ученикът вече е подал документи за елитен английски университет", отбеляза Радев и коментира, че наказанието вероятно ще го стресне достатъчно, за да не се замесва повторно в подобни ситуации.

Миналият месец подобен случай, но с бой между момичета, беше регистриран във Варна.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.