Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Заводът край Шишманци продължава да гори
3 Юни 2017
Пожарът обаче е овладян и интензивността му е намаляла
Продължават гасителните действия в склада за пластмасови отпадъци в село Шишманци. Това каза инсп. Цвятко Дешев, говорител на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението" в Пловдив, съобщава Фокус.

Пожарът е овладян и интензивността му е намаляла. „Броят на противопожарните екипи е редуциран до пет, плюс водоноската от София, която остава на терен. Пожарникарите продължават да гасят, като се подменят периодично. Продължава да дими, но няма никаква опасност за населението.

Станция на РИОСВ следи денонощно показателите на атмосферния въздух. Противопожарните екипи продължават да работят до пълното ликвидиране на пожара", обясни инсп. Дешев.

Припомняме, че в 06.24 часа вчера възникна пожар на територията на завода за преработка на пластмасови отпадъци в село Шишманци. Незабавно бяха предприети гасителни действия от служители на РД ПБЗН - Пловдив. На помощ бяха изпратени противопожарни автомобили с екипите си и от други области. Общи 11 екипа извършваха гасителни действия през целия ден.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.