Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Заловиха избягалия от пловдивския затвор убиец
26 Февруари 2017
Тома Ендрев е осъден за множество престъпления, включително жестоко убийство
След четири дни издирване ,пловдивската полиция откри затворник -беглец в апартамент в града. Тома Ендрев е осъден за множество престъпления, включително жестоко убийство. След бягството той се е укривал в апартамент в града. 

32-годишният мъж беше в неизвестност от вторник вечерта. Тогава около  21:30 часа той е бил конвоиран от надзирател  в отсечката от Затворническото общежитие  към Централния корпус на затвора, съобщиха от полицията. В тъмнината  обаче затворникът  побягнал  към близките жилищни сгради и  успял да се скрие в междублоковото пространство. На следващия ден Ендрев беше обявен за издирване, а тази сутрин, след като е бил установен адреса, на който се е укривал, е бил арестуван.  

Районната  прокуратура вече образува досъдебно производство. Оттам уточняват, че за бягство от местата за лишаване от свобода законът предвижда ефективна присъда до 3 години. Иначе Тома Ендрев е в затвора от 2005 година. Общото  му наказание е 18 години, определено след  групиране на множество присъди, включително и  за убийство. 
В понеделник районният прокурор Гергана Мутафова ще обяви на пресконференция подробности по случая.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.