Факти, Анализи, Коментари
   21 Юни 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Танцьори от цялата страна се събират за третото издание на „Kizzmas“
1 Декември 2016
Кизомба уикенд с Едоардо и Денис от 2-ри до 4-ти декември в Пловдив
Кизомба прегръдката ще завладее Пловдив от 2 до 4-ти декември, когато по покана на Гаро Узунян и Анелия Янкова, основатели на клуб Casa de Baile, ще гостуват известните кизомба танцьори Едоардо и Денис. Италианската двойка ще преподава за първи път в България, а за Едоардо това е второ гостуване. Гост-инструкторите са добре познати на кизомба танцьорите със своя чувствен, но и много техничен стил и последните години водят уроци на най-големите фестивали по света. Любопитно е, че именно Гаро Узунян, считан за бащата на кизомба у нас, запалва искрата към този танц в Едоардо и е първопричината той да започне да танцува този така популярен напоследък стил. 
Едо е добре познат в танцовите среди на Европа и танцува на водещи сцени от  15-годишен. В началото танцува хип-хоп, а в последствие и салса, като участва в множество състезания за аматьори и професионалисти. Работи и танцува от 2011 година с Денис Навоти, с която представят кизомба шоу програми и уроци в цял свят. Страстта към танца и музиката провокират Едо и той се отдава на композирането. В момента, той е един от най-търсените и слушани DJ-и в кизомба и семба обществото, което последните години се разрасна и вече е част от всички големи танцови фестивали по света. Едо, познат и като DJ Ghost Face ще зарадва публиката с два горещи сета на партитата в клуб Библиотеката в петък и събота вечер. Освен него, на пулта ще застане и Гаро Узунян, който освен танцьор и DJ е и собственик на Клуба. Проектът “Библиотека“ е част от веригата заведения, които Гаро Узунян създава в името на различната, качествена и артистична среда на бъдещата столица на културата. „Малката библиотека“, „СандъкЪ“ и голямата „Библиотека“ са неговият подпис под декларацията за една истинска арт атмосфера в „Градът под тепетата“.
Три горещи партита и разнообразна програма от салса, бачата, кизомба, семба и кудуро очаква гостите на танцовия уикенд, както  и куп изненади подготвени от организаторите.  За любителите на афро ритмите, специално за уикенда пристигат от Сърбия горещите момичета от клуб Примавера.  

За трета поредна година организаторите от Casa de Baile ще предложат на гостите си от цялата страна часове по семба, кудуро, кизомба и тарашиня  с  инструктори от София – KizombaHolics BG и Алена Щерк, Варна - Malambo, Русе - Amigos, Стара Загора – Kizomba Sensationz, и разбира се, часове с домакините от Casa de Baile, Пловдив. 
Една от изненадите на този атрактивен уикенд е и събитието, което Анелия Янкова, дамата с най-атрактивния кизомба лейди стайлинг в България, предлага на участниците в шарения, танцов  уикенд - това е първият рожден ден на още едно култово място в Пловдив – бутик Дрешника. Арт бутикът, който облича едни от най-известните кизомба и салса танцьори ще празнува своя първи рожден ден на 3-ти декември от 18:30 часа на ул. Абаджийска 8 – улицата, която от скоро разшири пределите на култовия квартал Капана. Всички гости на фестивала, който организират Анелия и Гаро от Casa de Baile ще имат възможността първи да видят новата колекция на Дрешника и да се потопят в магията на красивите тоалети на Анелия, които завършват съвършената линия на всяка жена.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.