Факти, Анализи, Коментари
   20 Юни 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Уволниха шефа на онкодиспансера в Пловдив
24 Ноември 2016
Лекарите от онкодиспансера заявиха за пореден път, че са омерзени от нападките
Пловдивският Общински съвет освободи управителя на онкологичния център д-р Красимир Вальов. Тя беше гласувана след назначена проверка, която установи случаи на неправомерно извършвани операции след погрешно поставени диагнози.
На заседанието присъстваха близо 200 медици и пациенти на центъра, които преди това протестираха пред местния парламент в защита на ръководството.

Лекарите от онкодиспансера заявиха за пореден път, че са омерзени от нападките, че стандартите при тях се спазват и че зад атаките се крият корпоративни интереси. В емоционално изказване кметът Иван Тотев съобщи, че управителят на центъра е подал тази сутрин оставката си, изтъквайки здравословни причини. Като призова съветниците да се съобразят с желанието му, той увери, че администрацията ще направи всичко възможно комплексният онкологичен център да запази обемите си на работа и определи случилото се като натиск. Постът на д-р Вальов временно се поема от професор Мариана Янева.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.