Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Отново агресия на ученици - сега в Пловдив
4 Октомври 2016
16-годишният Иван и 17-годишния Димитър ще бъдат съдени за гавра със свой приятел, заснета на клип и пусната в мрежата
Районната прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство срещу двамата младежи, задържани за извършени от тях  хулигански действия.  16-годишният  Иван и  17-годишния Димитър ще  бъдат съдени за гавра със свой приятел, заснета на клип и пусната в мрежата. Инцидентът е станал на 25 септември в градинката до кметството на район "Северен" на Пловдив, заяви  говорителят на районната прокуратура Атанас Илиев:

Първо са започнали да се подиграват, че заеквал, че бил женчо и прочие. Да не пресъздавам всичките издевателства, но в крайна сметка всичките им действия, които, за съжаление, бяха и документирани, са хулигански. И това престъпление се нарича "хулиганство". То е в пълен разрез с общоприетите норми за поведение в едно цивилизовано общество. В хода на делото вече ще събираме информация за всички лица, които са участвали в инцидента. Тъй като, по първоначални данни са присъствали повечко деца, също така ще съберем данни от инспектората, от педагогическите съвети, имало ли е и други подобни случаи като сегашния, както и да установим в пълнота фактическата обстановка по случая, което предполагам, че ще се случи в изключително кратък срок.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.