Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Икономическата полиция влезе в община Поморие
10 Януари 2022
Целта е да бъдат иззети документи по европроект за изграждане на рибарско пристанище за над 11 милиона евро
Екип от 7 души от Икономическата полиция бе на проверка в община Поморие. Целта е да бъдат иззети документи по европроект за изграждане на рибарско пристанище за над 11 милиона евро, предаде БНР. Екипи на полицията са влезли тази сутрин в Община Поморие. Действията са осъществени с разрешението на съда.  От Община Поморие уточниха, че в 10.30 часа екип на Икономическа полиция е влязъл в кабинета на кмета на Поморие Иван Алексиев.

Проверката е по досъдебно производство по проект за реконструкция и модернизация на рибарското пристанище след сигнал за злоупотреби.

По първоначална информация тя има за цел претърсването и изземването на документи по проекта за рибарското пристанище, което се намира в най-източната част на Поморие и е било открито от бившия премиер Бойко Борисов на 21 май 2016 година, когато е приключен първият етап от реконструкцията на рибарското пристанище. Окончателно проектът е завършен на 27 септември 2021 година.

"Нямаме притеснение за законността на действията на общината", каза кметът на Поморие Иван Алексиев. Общинските служители отказаха коментар.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.