Факти, Анализи, Коментари
   30 Септември 2022
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ВМРО, "Воля" и НФСБ напривиха коалиция за изборите
20 Май 2021
Без лидерите в листите новата формация "Българските патриоти" дава заявка за продължаване на твърдата политика в защита на националните интереси
С името "Българските патриоти" ВМРО, "Воля" и НФСБ тръгват обединени към изборите на 11 юли.

Без лидерите в листите новата формация дава заявка за продължаване на твърдата политика в защита на националните интереси.

Днес трите партии подписаха предизборно споразумение, с което поставиха и началото на обещаното обединение на патриотичния сектор в България.

Патриотичната коалиция се обединява около 10 основни принципа. Водещи сред тях са национално помирение и прекратяване на междуинституционалните войни, повишаване на доходите и пенсиите, мерки срещу монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит, преодоляване на демографската катастрофа, недопускане на ДПС в управлението на България, независима и национално отговорна външна политика, защита на традиционното семейство и недопускане на еднополови бракове, прекратяване на социалния паразитизъм, въвеждане на образователен ценз при гласуване, децентрализация, нулева толерантност към корупцията, както и нов Обществен договор.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2022 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.