Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Борисов: Правителството повече няма да налага блокади заради коронавируса
12 Юни 2020
Той призова за продължаване на мерките по спазване на социална дистанция и честа дезинфекция, като упрекна хората, които имат симптоми, но не отиват на лекар
Правителството повече няма да налага блокади заради коронавируса, обяви премиерът Бойко Борисов на извънредното заседание на кабинета. Той призова за продължаване на мерките по спазване на социална дистанция и честа дезинфекция, като упрекна хората, които имат симптоми, но не отиват на лекар:

„Казах, след като с министъра на здравеопазването и колегите от Щаба я разисквахме тази тема, повече няма да затваряме. Силата на вируса в момента не е така мощна, каквато беше по времето на февруари, март, в началото“, каза Борисов.

Премиерът ще разговаря с председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Двамата ще разискват искането на Брюксел страната ни да предплати ваксини, които ще бъдат закупени на общоевропейско ниво.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.