Факти, Анализи, Коментари
   13 Август 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Учениците на облекчен режим следващата седмица
10 Април 2020
От 2 до 4 часа дневно ще бъдат ангажирани учениците по време на облекчения режим на дистанционно обучение
От 2 до 4 часа дневно ще бъдат ангажирани учениците по време на облекчения режим на дистанционно обучение в периода от 13 до 16 април, съобщава БНР.

Теми с великденска насоченост, интересни факти и видео материали по отделните учебни предмети, консултации с учители, педагогически съветници и психолози, припомняне на хигиенните мерки против разпространението на Covid-19.

С това основно ще бъдат ангажирани учeниците от понеделник до четвъртък идната седмица.

Основната цел в този период обаче е учениците да останат вкъщи:

"Нещата са по-скоро, не толкова за наваксване на пропуснатото, колкото за преодоляване на опасности, които биха се случили, ако децата са свободни и тръгнат да се разхождат", коментира председателят на УС на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България и директор на 119 училище в София Диян Стаматов.

По време на облекчения период на дистанционния период на обучение няма да се пишат оценки и няма да се преподават нови знания.

И още: от понеделник до четвъртък учебните заведения ще имат различно количество учебен материал за наваксване: "При някои от тях, най-вероятно има сериозно изоставане. В столицата не е така, пропускът не е толкова съществен", посочи Диян Стаматов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.