Факти, Анализи, Коментари
   2 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Слави Трифонов напусна конкурса Песен на Евровизия
13 Февруари 2005

Група Каффе спечели конкурса за българска песен в конкурса на Евровизия с над 50% от гласовете, въпреки скандала в НДК.Слави не можа да понесе, че губи, каза продуцентът на Каффе.


     Слави Трифонов напусна скандално конкурса Песен на Евровизия, който се проведе снощи в зала 1 на Националния дворец на културата. Трифонов излезе на сцената и заяви, че в следобедните часове на деня резултатът от изпратените sms-и за група Каффе се е повишил с 60 000.

     Той обясни, че за целта, са закупени сим карти, с които се е гласувало, което прави по 12 000 sms-а на час. Водещият от популярното предаване “Шоуто на Слави” обяви, че няма да участва в нагласени неща и това е обида към всички колеги, представящи се на конкурса. След това заедно със своята партньорка Софи Маринова напусна сцената, като остави в недоумение хилядите зрители в залата и пред телевизионния екран.

     За победител в конкурса е обявена група Каффе, която е събрала над 50% от гласовете на зрителите. Според Слави обаче вотът е манипулиран.

     Победителят в тазвечершния конкурс за българска песен ще замине за Киев, където на 19 май ще се съревновава с представители на 41 държави на полуфинала на “Евровизия”. Десет песни ще стигнат до финала, който е на 21 май. Съгласно регламента на конкурса песента победител се определя от зрителите чрез телефонно гласуване. Зрителите нямат право да гласуват за песента на собствената си държава. За първи път конкурсът “Песен на Евровизия” се провежда през 1956 година в Лугано - Швейцария. Своята кариера от този конкурс са започнали АББА, Селин Дион, Тото Котуньо, Дана Интернешънъл.

     Група “Каффе” изпълни като победител в края на концерта своята песен, Lorrain. Това са млади музиканти, двама от тях са завършили престижния музикален колеж “Бъркли” и отскоро се наложиха на българския мелопазар.

     Слави не може да понесе, че губи, заяви Мелик Пашаев от “Жокер медия”, който продуцира младежката група. Не съм виждала подобно нещо в кариерата си. Щом Слави не иска да участва, това си е негов проблем, каза Йорданка Христова, член на журито за конкурса. Не знам дали конкурсът е купен, но знам, че много хора са отделили от левчетата си, за да гласуват за мен и аз ще пея тази вечер. Думите са на Кали, която също участваше в състезанието.

     Източник: www.focus-news.net


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Prosto_slagam_komentar
19 Mar, 2020 | 05:38

Denqt e 19 mart, 2020godina. 3.19.2020. 4:35 Sutrinta, prosto vidqh za slu4vashtoto se za slavi prez 2005 godina. Sled tova potursih informaciq i vidqh tozi sait, sled tova vidqh 4e ima mnogo stari komentari i prosto reshih da dobavq 1 komentar, da ima po nov, haha :D.

Nqkoi ako go vidi, da me dobavi v STEAM. Interesno mi e dali nqkoi shte vlezne tuk. Steam-a mi e- xhole (obiknovenno imam anime avatar). visok level sum tam. sega sum 96, no po kusno moje i da sum po- golqm).

Discord-a mi e-xhole#9694

zyzi
05 Jun, 2010 | 15:15

slavi e napalnoprav v sly4aq

koteto
10 Aug, 2005 | 22:58

Mnogo ama mnogo dolnoprobno specheliha Kaffe i mislq che Slavi e prav!Toi e super i beshe po dostoen da predstavi stranata ni zashtoto e mnogo po izvesten ot Kaffe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sFe
20 May, 2005 | 14:36

1. Mislia si, 4e e sramota da ne se vylnuvame za populiariziraneto na rodinata ni 4rez Evrovision
2. Reakciata na Slavi be napylno opravdana
3. Kaffe e grupa podhodiashta za koncerti i dr podobni proiavi, no v granicite na stranata ni
4. S tolkova Misterii- na Bylgarskite Glasove, na Rodopite, tolkova gaidi i tolkova mnogo chisto bylgarski ritym+ malko modernizacii, mojehme da ocelim desetkata, ako se be nameril umnik da obiasni, 4e poslednite godini v Eurovision pecheli Tradiciata
5. Dano dogodina se sybudim! zashtoto go zaslujavame

WRT
22 Feb, 2005 | 12:25


DUET PROST I NEOBRAZOVAN 4ALGADJIYA I MAZNA KRESLIVA MANGALKA................E GA TI POWERA!

dani
20 Feb, 2005 | 22:50

nemi puka nito za slavi nito za toia typ konkurs. zasto kato pe e xubavo napusna reiting li goni.

Минчо
20 Feb, 2005 | 15:51


Според мен на тоя конкур нямаше нито една потходяща песен за целта на конкурса просто си беше поредното тъпу нещо за да сме известни в европата а за Слави е време е да слезе от сцената и да даде път на по младите да станат като него иначе ще го бъзикат както той бъзика Лили Иванова БАБА ви!

от мен толково дрегото от вос помислете си добре

ЕВРОПА Е МИТ за малка българия

батко
19 Feb, 2005 | 23:54

аве админче що не ми пускаш коментарите. бяха цензуриране. или вие почнахте да налагате цензура. е сега ми се върти нещо нецензурно на ум ама то вие админовете си го знаете

Нефертари
18 Feb, 2005 | 18:16

Според мен Слави постъпи много достойно като каза истината както винаги прави, защото само той има смелостта да излезне и да каже какво мисли не само сега винаги го е правел и винаги е показвал , че наистина обича България, защото тя е единствена!!!!

lady
18 Feb, 2005 | 17:46

Az sum na mnenie che Bulgaria triabva da bude dostojno predstavena kato strana-aktualna,moderna i sus dobre razvita muzikalna kultura i tvorchestvo.Grupa Kaffe ne sa loshi kato muzikanti i vizia,no ne schitam che muzikata koiato praviat e neshto razlichno ot tova koeto slushame i po zapadnite tv i radio canali.Povecheto im tekstove ne sa na bulgarski ezik,a klipovete im ne sa nishto osobeno a prosto razhod na pari.Slavi i Sofi biha ni predstavili po-dobre,niakaksi pesenta im puk i kombinaciata ot tehnite glasove kato duet zvuchi hubavo.
Az sum bila na koncerti na Grafa,dori biah i na promociata na noviat mu album.Za men toj ima mnogo dobri muzikalni sposobnosti,talantliv muzikant e,ima neveroiatno scenichno povedenie i vse pak e otrasul v semejstvo na muzikanti....postignali uspehi i v Bulgaria i v chugbina.Az personalno sugaliavam che Grafa ne specheli i ne uspia toj da ni predtavi na Eurovizia.No znam sus sigurnost che ne biva da se otkazvame ot uchastieto si tam-tova e edno predizvikatelstvo,edno predstaviane na Bulgaria,edna chest....koiato az lichno kato bulgarka priemam i se gordeia puk nezavisimo ot krajniat rezultat.
Kusmet togava na grupa Kaffe

e.m
18 Feb, 2005 | 16:07

Napalno podkrepiam kasanoto ot Dark Lord i smiatam, tche Slavi si polutchi zasluzenoto. Kakvoto povikalo, takova se obadilo...eeeee ne vsitchko moze da pritezava tchovek...

Niki
17 Feb, 2005 | 21:04

abe jalka istoria...pak osrahme ne6tata.Aman ot dalaveri i ma6inazii.A Slavi Trifonov ne moje da ponese,4e nqkoi go nadzaka.Nali ne mislite,4e 4oveka,koito si prodade Hamara sas sms-i,e igral 4etno i po4teno???Plus tva pri takav tip glasuvane vinagi mogat da se polu4at podobni ne6ta-vapros na investiziq i taktika!Ne e moralno da pusne6 10 000 sms-a za grupata si,no pak ne e i nezakonno;nali taka?I na men ne mi haresvat takiva pohvati,ama kogato e za negoviqt jeep ili za akademiqta my i kogato my se palni gu6kata ne se sardi,a kogato e za drugi opi6tq Bulgariq.+ tva po-dobre nekvi nejni i ligavi za pred Evropa,otkolkoto ZIGANKI!!!

magi
17 Feb, 2005 | 17:15

Slavi ne e prav!

Maria
17 Feb, 2005 | 14:48

Spored men mnogo se lujete 4e Slavi ne e mojel da si kupi i toi sms-i , ili ne se e setil ??????, ama vie kude jiveete be toi moje da vi kupi i prodade niakolko puti, ne go za6titavam no mislia 4e to4no poradi tozi fakt toi e iskren i e osetil ne6to neredno, no to za sujalenie ne moje da se dokaje. A na samia konkurs triabva da se pee mnogo dobre na jivo, i koi moje6e da pee na jivo /s izklu4enie na sbornata formacia/ Grafa li, Ustata li ????? Gola voda biha !!!!!Haresvam Kaffe no pesenta im e mnogo posna za takuv goliam konkurs, triabva6e da ima juri kompetentno za da re6i koi da u4astva, no taka 6te e v BG pone o6te 20 godidni .........

Ани
16 Feb, 2005 | 17:16

Страшно е жалко, че няма да бъдем представени на Евровизия от песента на Слави. Според мен, това беше единствената песен, която имаше шанс! Доказано е, че песента-победител съдържа етно мотиви, без това да й пречи да звучи съвременно и интелигентно.
Каффе ще идат на Евровизия, ще изскимтят това, което са си подготвили и толкоз. Ако има някакъв смисъл, ще бъде за тях самите, като група.
Какъв е Слави, какъв е бизнесът му и пр. и пр. са въпроси, които нямат отношение към темата. Повтарям, според мен, неговата песен беше ЕДИНСТВЕНАТА, КОЯТО ИМАШЕ ШАНС НА ЕВРОВИЗИЯ!

Здравка
16 Feb, 2005 | 14:03

Чалгаджията Слави с мизерния си гласец и с изцепките се , че всичко е негово в БТВ вече ни омръзна с тъпото си шоу и с вицовите и плоските си шегички основно на сексуална основа.

az
16 Feb, 2005 | 12:50

Наистина е странно как толкова безизвестните "каффе"спечелиха такъв конкурс?!Като изключим Слави (защото всички по-долу го отричат като певец)в конкурса участваха и други добри изпълнители,които са професионалисти,познават ги и малки и големи и работещи и безработни и за разлика от "каффе" могат да пеят.
Не казвайте,че работата не е нагласена.В нашата мила родна страна за съжаление всичко е нагласено.

as
16 Feb, 2005 | 00:06

za6to ste nastroeni protiv Slavi Trifonov-sa6toto e li4nost sas samo4uvstvie li?Triabva li vsi4ci da sme sas navedeni glavi i do coga?

mobby
15 Feb, 2005 | 21:37

проявата на Слави ми заприлича на онази която направи Мишо Шамара на ММ наградите преди 2-3 години - излиза приказва глупости пред голяма аудитория и после си заминава.Някак си е не етично да излезеш пред толкова хора,че да си казваш какво ти е на сърце.Не обичам да съм краен , но Слави се изложи. ? !!!

Bat-Baian
15 Feb, 2005 | 20:28

Radvam se iskrenno,che ima normalno misleshti hopa v nashata podina,kato Dark Lord i drugi koito uspiaha da vidiat che "tcariat e gol",
Iskam da kaja che e gola voda nashia Slavcho.To biva, biva ama chak pak tolkova-gordelivost,zavist,visokomerie,sebelybie,prenebrejenie kam sebepodobnite,sabpano na edno miasto se sluchva vednaj na 1000 godini.
Biah nevolen svidetel na slednata sluchka:
Malko 4-5 godishno dete pitashe diado si:
-Diado,zashto shoytoSlavi niama kosa na glavata si ?
-Ami....na prazen saivant pokriv ne mu triabva,momcheto mi !!!!
Vliazoh b razgovor s vazrasnia chovek,otnosno shoyto,vodeshtia,vecherniat gost.A toi mi kaza nai tochnoto opredelenie za tova predavane:"Vremeto se promeni promeniha se i xorata ,ne e na
moda tozi koito bie kambanata,a tozi koito pikae ot kambanapiata"
Narodat ni vinagi e imal nai tochnata vezna!!!

Мария
15 Feb, 2005 | 19:47

Трифонов промива мозъците на децата. Расте поколение, което постепенно с видиотява под влиянието на подобни индивиди. Най-прекрасното нещо - музиката, преминала през вековете и помогнала на човечеството да оцелее, е сведена до възбуждане на низки страсти. България загива. НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ ПРОТИВ ЗЛОТО, НАРЕЧЕНО ЧАЛГА. НЕКА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ РЕШИТЕЛНО НА КОРУПЦИЯТА, КОЯТО УБИВА НАШИТЕ ДЕЦА. ДА ЖИВЕЕ ИСТИНСКАТА МУЗИКА И ИСТИНСКИТЕ МУЗИКАНТИ. ДА ИЗРИТАМЕ СЛАВИ ТРИФОНОВ ОТ НАШИЯ ЖИВОТ.

Поля
15 Feb, 2005 | 19:45

”Истината” на Слави е една - комерсиализъм в негова полза.Когато вече не е на върха всичко е подкупно.А защо не обясни на ”уважаемите” си зрители колко спечели от есемесите във ”Вот на доверие” за да си купи нов джип.Щом печели и е на върха - добре.Щом някой друг се хареса на публиката - тогава има корупция.Бедния Слави - колко много е заблуден и колко много си вярва че хората му ВЯРВАТ!!!!!!!!!!!!

Mimi
15 Feb, 2005 | 19:39

Най-после този маниак си намери майстора. Другаря Славчо се беше вживял в ролята на любимец на народа, а той е жалък крадец /открадна на Тодор Колев ”Как ще ги стигнем...../ най- безсрамно. А шизофреничната му омраза към различни български политици е долна и мерзка. Въобще той и цялото шоу се градят само на омраза и лакомия за пари, да не говорим, че 99% от комерсиалните предавания на ьтв са негови устата му е огромна за пари, но за жалост хората са наивни и такива простаци като него и ченгетата и мафиотите около него се обогатяват на техен гръб. Жалко и недостойно човече!!!

светла
15 Feb, 2005 | 17:52

Много си е прав Слави! Че може да пее, пее и това го знаят и нормалните и ненормалните хора. Не може вечно в тази държава всичко да е платено и нагласено, защо да не го направи явно когато има право. Нали всяко вечер усмива това отвратително и алчно, типично за някои дребни човечета чувство за величие. И вие сигурно не виждате и не чувате, завистта ви пречи да виждате, кое е хубаво и кое е подло и недостойно. Погледнете реално на нещата! Тази държава трябва да се промени и да се сложи край на тази корупция и идиотщина! Аз го подкрепян напълно в този случай, не че го харесвам, но гледам реално на нещата, не ме завладяват завистта и алчността. Слави умее да говори, да пее и да показва нещата такива, каквито са, а някои се дразнят от това, че той е постигнал толкова. Повечето от днешните "звезди" са близки на някой чичко Паричко или нещо такова.А личният живот на Слави си е негов, я се замислете и вие колко пъти сте правили същите нещо, за които критикувате него и другите известни личности!

Fen
15 Feb, 2005 | 12:57

Evala Dark Lord!!!!
Po-dobre i az ne bih mogal da go kaja:)))

Dark Lord
14 Feb, 2005 | 17:19

Mного съм доволен от развитието на конкурса за Евровизия. Не искам да коментирам достойнствата на песните, най-малкото поради факта, че не съм ги слушал достатъчно. Но съм безкрайно щастлив от факта, че големият професионалист, великият комбинатор и уникалният шоумен Слави Трифонов, беше надхитрен по един толкова прост и рационален начин. Не съм 100% сигурен, дали наистина група ”Каффе” са купили карти за 50 000 лв и са гласували за себе си, но ако е така, поздравления за находчивостта. Защо Слави Трифонов не се досети да направи същото? Та нали точно той е шоуменът с неограничените възможности. Цяла седмица безсрамно агитираше за себе си в националния ефир. От позата на скромен патриот, той уж завоалирано набиваше в главите на зрителите, че той е най-представителният за България изпълнител, който на всичкото отгоре е по европейски, модерно мислещ човек, поканил ромката Софи Маринова в проекта си. Ще се спра малко по-подробно на образа му. Той непрекъснато изтъква склонността си към автохумор и това, че е широкоскроена личност. Но имало ли е досега дори и един случай, когато той да е признал, че не е прав за нещо? Напротив, Слави използва всяка взъможност да се нахвърля върху критиците си и да разрешава споровете си с тях в национален ефир. Говори за идеали и ценности, но винаги във всичко се ръководи от стремежа си към пари. Нека не забравяме как десетократно си върна стойността на Хамъра, когато реши, че вече не му е нужен. И това точно когато публично заклеймяваше смс игрите! Въобще, въпреки умерените му изказвания относно себе си, не е трудно да се забележи, че Слави Трифонов е един самовлюбен и арогантен, пробивен тип, който не би се спрял пред нищо, за да може да изпъкне на преден план. Не знам колко от вас са гледали предаването, в което ”Каффе” гостуваха на Слави, но той се държа адски надменно с тях. Изглеждаше сякаш малките чирачета гостуват на великия доайен, чиято единствена цел е да им покаже колко далече са те от него и колко великодушен е той, затова, че въобще ги е поканил. Притесняваше ги по всички възможни начини! Така ли се държи един домакин към гостите си? Лесно е да поканиш някого там където си силен и да му се подиграваш! Нека Слави заповяда у нас без охрана! Не само, че ще го скъсам от бъзик, ами накрая ще събера махалата да му хвърлим и един бой ! Когато той разбра от група ”Каффе”, че мениджърът на Депеш Мод идва да ги гледа, завистта буквално се изписа на челото му. Естествено, познайте кой цъфна като гост на другия ден в шоуто на Слави? Мениджърът на Депеш Мод. Е, вече нямаше и помен от вчерашната му надменност - напротив, само дето свирка не му направи. Едва зададе два въпроса на човека и започна да му свири парчетата си. То не бяха етно, рок, чалга.... Дори си призна открито: ”Аз се чувствам като младеж, който иска да се хареса на момиче, но не знае как.... Кажи какво искаш да ти изпълним?” Човекът само се усмихваше учтиво и често повтаряше, че е дошъл заради една млада група на име ”Каффе”. На което Слави отговаряше: ”Да, знам, но чуй сега ние какво ще ти изсвирим”. Е по-голямо слагачество от това рядко може да се види в национален ефир! Къде отиде чувството ти за самоуважение, велики българино? Изобщо, желанието на Слави да се хареса на чужденците като демонстрира колко талантлив и гениален народ сме е повече от обидно за всички нас. И е много близко до Бай Ганьовото ”Булгар!Булгар!”. То води и до комични ситуации - например при гостуването на Дриийм Тиатър, когато Цецо въртеше диви сола пред Джон Петручи (китариста на Дрийм Тиатър) с цел да го впечатли. Човека се почувства като в небрано лозе и само се усмихваше притеснено. То това е все едно да качиш Шумахер в ладата си и да му показваш какви остри завои можеш да взимаш. През всичките тези годин Слави е доказал, че е добър в едно - да се харесва на масите и да прави пари от това. Да, не може да се спори, че има дарба в това отношение. Точно затова съм толкова доволен от развитието на конкурса за ”Евровизия”. Гениалната машина за пари не можа да се досети за този прост, но гарантиращ успеха вариант - да пуснеш сам смс-ите за себе си. Нима той не може да си позволи 50 000 лв, че и два пъти по толкова за тази цел? Някои ще кажат - може, но не иска да си служи с такива средства... Да не бъдем наивни, Слави е доказал, че не би се спрял пред нищо, само и само да може да личността му да изпъкне повече! И то на международна сцена - там където не помогнаха умилкванията пред сума продуценти и режисьори и само един Хрсито Стоичков се смили да го покани да пее на неговия бенефис. Просто прекалената самоувереност този път подхлъзна Слави - той беше сигурен, че е народният любимец и с малко агитация победата му вързана в кърпа. Е, този път математиката ти се оказа неточна, господин говорител на народа! Сглупи фатално! Нека те боли! thumbdown.gif

Jordan
14 Feb, 2005 | 16:44

Otvori se prvijot Fan Club v Bylgariq za Evrovizija. Ako iskate da bydete 4len, pi6ete na pomibeach@yahoo.com

jjBj
14 Feb, 2005 | 15:07

Гласуването си е гласуване! Всичко е ОК! Цялата интрига е в това, че Слави беше стегнал куфарите за Киев! А някой е купил повече гласове от него в последния момент! Е, ся какво ще каже на Руслана - направо незнам...

Fen
14 Feb, 2005 | 14:23

За Евровизията ситуацията беше описана много точно от Георги Христов - " Това не е етно конкурс, а конкурс за поп музика". Според него нито една песен не заслужава да е там и нито един от изпълнителите които видяхме. Няма какво да се лъжем, но изключая БТР и Каффе, другите не си изпяха даже верно песните.

Искам да кажа, че преди 5 години, Русия не е правила конкурс, а си е платила на Филип Киркоров да ги представи - нещо такова май трябва да се случи и у нас.

пак Анелия
14 Feb, 2005 | 13:58

Само човек като Слави, който стои неизмеримо над другите , може да направи такова нещо. Естествено - той винаги е имал позиция, но освен това и гласно я е изразявал. Това разбира се е непоносимо за джуджетата. Колкото до това, че това се предава по сателита - ами нека светът да види, че в България има и личности, а не само хиляди знайни и незнайни посредственяци. Не мислите ли, че зад негативните реакции за случилото се прозира трудно стаена завист кум успелия човек? При това успял благодарение на собственото си можене и самоусъвършенстване - нещо непосилно за хора, способни само да плюят...

Анелия
14 Feb, 2005 | 13:38

Естествено, че вотът е фалшифициран! Какво "Каффе", какви пет лева? Нали слушах песента им? Та тя е толкова безлична, че дори не е и лоша!

Slavi....ia ne se ebavajte
14 Feb, 2005 | 08:37

Spored men tochno slavi triabvashe da otide, ta da razbere sveta shto za seliani sme i prostaci. Kak moje toia bezdarnik da ni predstavia ia se vurnete na zemiata!

Georgi
14 Feb, 2005 | 00:03

Prosto ne moga da povqrvam, 4e tiq mom4eta ot "kafffffe" sa tolkova izvestni ta pove4e ot 50% da glasuvat za tqh. Nito par4eto im e hubavo nito pak i te sa tolkova izvestni i obi4ani ot horata. Kaka stava taka 4e Slavi palni stadioni s po 15 000 du6i, a tiq mom4entza peqt po nqkakvi barove i v edin prekrasen moment HA 50%. Vsi4ko e s pari mamka mu. Ta nima ne moje6e i dalgiq da napravi toq nomer aaa?

Slavi Trifonov
13 Feb, 2005 | 17:54

Бе как така те ще ме победqт мене,аи сиктир оттука! Само аз и Софито мозеьме да представиме Бг-то пред света.Ама вии в таз Бг-то мноо не отбирате от стоиностна и профи музика.Това е срамно стото вече толкоз време се мача да Ви...,зивилизовам!Срамота и за си4ки нас певзите в Бг-то.Qзак за зелата патардя,а на тез от Каффето,да не ни излагат ами сами да са отказат и аз ще стана 1-ви

Gavri
13 Feb, 2005 | 17:33

Yavno mnogo ot horata komentirali tuk ne obi4at Slavi!Normalno e !No spored men negovata pesen i kato tekst,i kato melodiya e nai stoinostna!V4era slu6ah po DARIK razgovor s Naiden Andreev koito v momenta jivee v Germaniya!Toi kaza 4e pesnite,u4astva6i v konkursa kato cyalo sa slabi-moje bi poradi malkija period za podgotovka!Za Slavi kaza 4e ne e profesionalen pevec,no Sofi Marinova e edna zavqr6ena pevica,a Slavi e s poddqrja6ta funkciya!Andreev pripomno 4e predi nyakolko godini konkursa Evroviziya e spe4elen ot neprofesionalna pevica?A za korupciyata-nie sme nai dobri!I na kraja-az sam za dueta-Sofi i Slavi?Tyahnoto ispalnenie e nai melodi4no i stoinistno kato text??.....

Галка
13 Feb, 2005 | 17:16

Простака си остава простак! Славчо си е Славчо... В края на краищата не всичко може да направи с парите и връзките си!

ама много ядосан
13 Feb, 2005 | 16:53

Ако Слави си мисли,че пее хубаво то голямата част от нормалните хора не мислят така.Той дори пее фалшиво и може би трябва да отиде и да излее малко бира на нечия глава, за да му мине яда,а не да ни прави за смях пред света.Това не е неговия скалъпен ку-ку конкурс,за да диктува вота на зрителите.Първо да се научи да пее така добре като"КАФЕ" и след това да проявява недоучиндолската си простотия.В конкурс за вицове щеше да се справи по-добре.

Зрител
13 Feb, 2005 | 16:41

Конкурсa беше предaвaн по сaтелитнa телевизия. Поне увaжение към милионите зрители.... Този човек е единицa мяркa зa ПРОСТАК!

radoslav
13 Feb, 2005 | 16:18

Do koga 6te sramim bulgaria s tazi korupciq i vrazkarstvo v4era stanahme za smqh pred cql svqt za6toto konkursyt be izly4van i po satelitniq kanal li4no az go gledah v germaniq i tam vsi4ki moi prqteli germanci,sled kato im kazah kakvo e stanalo me popitaha "kak moje vse vie bulgarite da se izlagate pred vsi4ki"a az ne znaeh kakvo da im kaja, za6toto v sa6toto vreme im obqsnqvah,4e kak ne6tata v bg se promenqt kym dobro i 4e i nie imame dobri pevci i pesni.Prosto neznam, takova otvra6tenie izpitah kam vsi4ki organizirali tozi "platen"konkurs".SPERED MEN REZULTATITE TRQBVA DA SE ANOLIRAT I, DA SE PREGLASUVA!!!li4no az vqrvam na kazanoto ot slavi.za6toto li4nost ot negoviq rang nqma da sedne i da si sy4inqva nqkakvi si prostotii.

SS LAZIO
13 Feb, 2005 | 15:53

Abe q si ******** be BG nad vsi4ko.Kvi sa tiq pedal4eta deto she ni predstavqt be *********!!! Slavi RulZZzz.

iglika
13 Feb, 2005 | 14:54

Prostotiiata, zlobata i arogantnosta na tozi vlastoliubiv i alchen elementarnik sa bezgranichni ! Otvratena sym ot negovata nechistoplytnost!

Ivaylo Pavlov
13 Feb, 2005 | 11:40

MNOGO SME DALECH OT KASTINGITE, KOITO PROVEJDAHA MICHAEL JACKSON I PRINCE ZA SVOITE EKIPI-MUZIKANTI, TANCYORI ZA DA BUDAT SIGURNI, CHE TOVA, KOETO PRAVYAT SHTE BUDE PRIETO S VUZTORG OT PUBLIKATA...

anonimen
13 Feb, 2005 | 10:47

Kraino vreme e Slavi da razbere che i negovoto vreme idva!Ne moze da se pravi na velik vechno

Очевидно
13 Feb, 2005 | 10:30

Това е много нечистоплътно изпълнение от слави или пръв или няма да учавствам така беше преди години когато наша известна изпълнителка поставяше за условие участието си на "златния орфей"


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.