Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов се срещна с феновете на "Левски"
24 Януари 2020
Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете теми. ФК „Левски" е нещо, което го има, ще го има и пак ще го има, обяви премиера
Привържениците на синия клуб поискаха да разговарят с министър-председателя след като основният спонсор на отбора Васил Божков заяви, че ще прекрати издръжката на клуба, ако държавата отнеме лиценза на частните лотарии.

Божков обвини правителството, че готви национализация на печеливш бизнес и прикани привържениците на "Левски" да попитат защо. Вчера премиерът му отговори задочно. Бойко Борисов беше категоричен, че държавата не се кани да взема нечий частен бизнес, а проверява дали всички хазартни компании плащат дължимите си такси по закон.

Фенове на "Левски" се срещнаха с премиера Бойко Борисов. Срещата беше в Министерския съвет. „Не сме тук, за да защитаваме корпоративни, частни интереси, лицензи и не ни интересува Закона за хазарта. Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с „Левски", какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък", заяви Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привържениците на Левски.

„Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете теми. ФК „Левски" е нещо, което го има, ще го има и пак ще го има. Ако искате да го има този футболен клуб, във вида, в който вие си го представяте, акциите трябва да са си при вас. И да си държите управлението на клуба", отбеляза премиерът Борисов по време на срещата.

В разговора участваха също министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.