Факти, Анализи, Коментари
   28 Май 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Папата затвори част от центъра на София
2 Май 2019
Столичната община въвежда ограничения на движението в София заради посещението на папа Франциск и парада на Гергьовден
Столичната община въвежда ограничения на движението в София заради посещението на папа Франциск и парада на Гергьовден. Тази вечер е  генералната репетиция за военния парад на площад "Княз Александър Първи".

Във връзка с двете събития от вечерта на 2-и май до сутринта на 7-и май се въвеждат ограничения на движението и паркирането около "Ал. Невски" и Ларгото.

Бул. "Цар Освободител" между ще бъде затворен за движение от 19 ч на 2-и май до 6-и май вечерта в участъка между ул. "Г.С. Раковски" и Ларгото. За времето на парада на 6-и движението ще бъде спряно от Ректората до бул. "Кн. Мария Луиза".

От сутринта на 5-и май до сутринта на 7-и май поетапно и по преценка на СДВР ще бъдат затваряни бул. "Дондуков", ул. "11 август", ул. "Париж", ул. "Врабча", ул. "Московска", ул. "Дунав". За всички живеещи в тази зона ще има затруднения и поради забраната за паркиране. От 4-и до 7-май сутринта ще е затворена за движение и паркиране цялата дъга около Ал. Невски.

От 3-и до 6-и май ще бъде променен и маршрута на нощния транспорт през центъра.

Във връзка с военния парад за Гергьовден днес през деня вертолети и самолети от състава на Военновъздушните сили ще изпълняват полети с прелитане на малка височина над София. Това ще се случи в часовете от 9.50 ч. до 11.00 ч. и от 14.50 ч. до 15.40 ч. Възможни се закъснения в изпълнение на полетите на летище София в рамките на един час в указаните периоди.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.