Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Внимавайте! Силен сняг в прохода Шипка
15 Февруари 2019
Близо 20 см. е новата снежна покривка тази вечер в прохода и Смолянско
Силен снеговалеж на прохода Шипка. Близо 20 см. е новата снежна покривка тази вечер. Проходът се почиства, но на самия връх има бурен вятър, което ограничава видимостта. Пътят все още не е затворен за движение, но препоръката е да не се пътува, освен при крайна необходимост.
 
От 15 до 20 см е новата снежна покривка по високите части на Смолянско, след снощният интензивен снеговалеж, заради който има наложени редица ограничения по пътищата в областта. Забранено е движението на моторни превозни средства с маса над 12 тона, с ремаркета и полуремаркета по проходите „Рожен", „Превала" и „Печинско", както и по пътя Девин-Михалково и по цялата републиканска пътна мрежа на територията на община Доспат, съобщиха от Областно пътно управление в Смолян.

„Пътищата са обработени и проходими при зимни условия, няма постъпили сигнали за проблеми и инциденти", коментираха от дежурната част на Пътното управление в Смолян. Над 50 машини са обработвали пътните настилки в областта през нощта, като на места работата продължава. Температурите в цялата област са отрицателни, като живакът на места падна до минус 7 градуса.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.