Факти, Анализи, Коментари
   25 Май 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Откриха мъж пребит до смърт
20 Октомври 2018
Намереният мъртъв мъж е Муйдин Дураков и най-вероятно е бит с дъска
57-годишен мъж е открит мъртъв в сатовчанското село Вълкосел на улица до фурна тази сутрин. От МВР съобщиха, че са получили сигнала около 04.40 часа като по случая е уведомена Окръжна прокуратура в Благоевград без да дават повече подробности.

Намереният мъртъв мъж е Муйдин Дураков и най-вероятно е бит с дъска, предаде "24 часа" като се позова на информирани. На тялото му се натъкнала жена, която тръгнала сутринта за работа в местен цех.

Муйдин е бил обезобразен с много видими следи от побой. Преди това той е бил в местно заведение и се е черпел със свои приятели. Към 4 часа е тръгнал да се прибира вкъщи. Не е ясно какво се е случило, но е паднал мъртъв на около 100 метра от заведението.

В селото е пълно с криминалисти, които разпитват всички хора, които са били в местната кръчма.

По неофициална информация има 4-ма задържани, но не е ясно дали те са виновни за смъртта на мъжа.

Муйдин и съпругата му отглеждат тютюн, имат 2 дъщери и внуци. Човекът бил много скромен, влизал понякога в кръчмата и си пийвал, но не бил заядлив, нито пък никога се е замесвал в скандали.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.