Факти, Анализи, Коментари
   7 Юли 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Мъж от Габрово с 16 присъди и 40 криминални регистрации с поредно престъпление
6 Октомври 2018
Той пребил 70-годишен мъж с тесла. Пострадалият е с опасност за живота
52-годишен мъж от Габрово с 16 присъди и 40 криминални регистрации е задържан за нападението срещу 70-годишен пастир във великотърновското село Хотница. Повдигнато му е обвинение за нанасяне на средна телесна повреда, предава БНР. Пострадалият е с опасност за живота. 

Нападателят и пребитият пастир се познавали от един ден и заедно работили в животновъдна ферма в село Хотница. Сигнал за намерения мъж в безпомощно състояние, с множество наранявания по главата, подал собственикът на фермата, посочи директорът на областната дирекция на МВР Димитър Машов:

"На място установяват един възрастен мъж, целият облян в кръв. Беше задържан извършителят в хотел в град Габрово. Същият прави пълни самопризнания за случая".

Двамата мъже се скарали и по-младият пребил по-възрастния с тесла. Нападателят е задържан за 72 часа, посочи районният прокурор на Велико Търново Тихомир Шавов:

"Събират се доказателства и за други престъпления, извършени от дееца. Ще поискаме от съда постоянна мярка "задържане под стража"."


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Иван
07 Oct, 2018 | 11:19

Ей това е правосъдие. Присъди има ефективност никаква. 16 присъди и е на свобода...


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.