Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Масов бой в общежитията на Американския университет в Благоевград
15 Септември 2018
Сигналът за сбиването, в което са участвали 15-на души, е получен към 4 часа от Първи корпус на студентски комплекс
Четирима студенти-чужденци са с порезни рани от счупени стъкла след сбиване рано тази сутрин в общежитието на Американския университет в България/АУБ/ в Благоевград. Сигналът за сбиването, в което са участвали 15-на души, е получен към 4 часа от Първи корпус на студентски комплекс „Скаптопара" на АУБ. 

Четири патрулки и линейка на ЦСМП-Благоевград са се отзовали на сигнала за масовото сбиване. Конфликтът е започнал още с излизането от нощен клуб в Благоевград, продължил е в общежитието. В резултата на сбиването е счупена стъклена врата на комплекса. 

От падналите стъкла порезни рани са получили румънка, рускиня и монголец. Порезната рана на румънката е на шията, на останалите двама по ръцете, пострадалите са шити от дежурните в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград и малко преди 6 ч. тази сутрин са освободени за домашно лечение. Малко преди това сбиване има още едно, то е станало пред дискотека „D*MOON"./БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.