Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Четирима млади футболисти загинаха при тежка катастрофа в Свищовско
13 Септември 2018
Ударили са се лек автомобил и ТИР. В леката кола са били четири момчета на възраст между 18 и 20 години. И четиримата са загинали
Тежка катастрофа взе четири жертви на пътя Плевен - Русе в района на свищовското село Горна Студена. Ударили са се лек автомобил и ТИР. В леката кола са били четири момчета на възраст между 18 и 20 години. И четиримата са загинали, потвърдиха от пресцентъра на МВР. Трагичният инцидент е станал тази нощ, минути след полунощ. 

По първоначална информация причина за катастрофата е неспазване на знак "Стоп" от водача на лекия автомобил. Пристигналите на място екипи на пожарната е трябвало да разрежат колата, която била смачкана до неузнаваемост, за да извадят жертвите. Движението в района е било затруднено през цялата нощ. 

Загиналите момчета са били футболисти на третодивизионния тим ОФК Павликени. По информация на великотърновския сайт sport-vt.com, това са футболистите на отбора Димитър Кушев, Георги Вълчев, Генчо Стефанов и Ивелин Иванов. Вчера те са били в Козловец за мача на Павликени срещу местния Земеделец-93 в мач от Купата на аматьорската футболна лига, а катастрофата е станала при прибирането им след края на двубоя. 

„Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно“, коментира треньорът на Павликени Димитър Тодоров. По първоначална информация четиримата са се возили в БМВ-то на Ивелин Иванов. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.