Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Градският транспорт в София ще се движи през цялата новогодишна нощ
31 Декември 2017
През новогодишната нощ столичани, които използват градския транспорт, ще бъдат зарадвани и със поздрав, който ще бъде изписан по електронните табла на спирките
 Част от градския транспорт в София ще се движи през цялата новогодишна нощ на интервал между 30 и 50 минути. Метрото също ще работи, като влаковете по линията „Младост 1" - „Витоша" ще бъдат на 20 мунити, а мотрисите от „Младост 1" до „Бизнес парк София" и от „Младост 1" до „Летище София" са на интервал от 40 минути.

12 автобусни, 4 тролейбусни и 7 трамвайни линии ще обслужват столичани през цялата новогодишна нощ. По всяка линия на градския транспорт ще се движат между 2 и 3 коли на градския транспорт. Освен това на първи януари от Центъра за градска мобилност ще осигурят и допълнителни превозни средства по линиите, обслужващи маршрути през Централната гара и автогарата, така че придвижването на всички, които се прибират в София след края на празниците, да става по-лесно.

През новогодишната нощ столичани, които използват градския транспорт, ще бъдат зарадвани и със поздрав, който ще бъде изписан по електронните табла на спирките.

Традиционно стотици софиянци ще посрещнат Новата 2018 година на пл. „Княз Александър І". За 19-и пореден път в центъра на столицата се подготвя празнично шоу, което ще стартира в 22:00 часа на 31 декември и ще продължи и в първите часове на 1 януари.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.