Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Вдигат заплатите на военните
23 Октомври 2017
Това обяви вицепремиерът с ресор обществен ред и сигурност и министър на отбраната Красимир Каракачанов
Заплатите на военнослужещите ще бъдат увеличени. Водят се разговори за повишение на възнагражденията на полицаите. Това обяви вицепремиерът с ресор обществен ред и сигурност и министър на отбраната Красимир Каракачанов: Парите ще бъдат увеличени. Разбрали сме се с финансовия министър, и министър-председателят се съгласи - 100 милиона лева ще бъдат отделени за заплати, допълнително за възнаграждението на военнослужещите.

Сега въпросът е да се намери необходимият компромис по отношение на служителите на МВР, защото това е абсолютно необходимо. Имаше години, в които вдигаха заплатите само на полицаите, и военните негодуваха... Сега, ако се вдигнат заплатите само на военните, с основание полицаите ще негодуват. И аз затова смятам, че в целия сектор "Сигурност" трябва да се направи една крачка - и по отношение на армията, и на полицията.

По отношение за заплатите на полицаите също имаме разговори с финансовия министър. Има доброто желание, въпросът е в сектор "Сигурност" да има спокойствие, хората спокойно и съвестно да си вършат работата, каза Красимир Каракачанов, който по-рано днес участва в тържественото отбелязване на 124-тата годишнина от основаването на ВМРО.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Военен
23 Oct, 2017 | 19:41

Пак ли ...


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.