Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
2-годишно момченце загина при пожар в Симеоново
17 Септември 2017
Предполага се, че огънят е бил предизвикан неволно от самото дете, което е било оставено да си играе само в една от стаите
Дете е загинало при пожар в столичния квартал "Симеоново", съобщиха от МВР. Четири противопожарни екипа и линейка на столичната пожарна са се отзовали на сигнал, постъпил към 18.40 часа, за пожар, възникнал в къща в кв. "Симеоново". Още при пристигане на място пожарникари извели от постройката 2-годишно момченце. То е откарано в болница, но по-късно е починало, най-вероятно от задушаване. 

Огънят е бил загасен за минути.Установено е, че по време на пожара, освен детето, в къщата е била и майка му. Полицията работи по версията, че огънят е бил предизвикан неволно от самото дете, което е било оставено да си играе само в една от стаите. Продължават огледите на мястото на инцидента и разпитите на свидетели.

Противопожарни екипи угасиха и горящи стърнища край магистрала "Струма", в района на Дупница. Не е имало задимяване на магистралата, движението не е спирано. Вече е възстановено електрозахранването на преминаващата в близост ж.п. линия, съобщават от МВР.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.