Факти, Анализи, Коментари
   19 Юни 2018
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Голям пожар край София
15 Юли 2017
Пожарът е в склад за дрехи в село Казичене
Голям пожар гори край София. Пожарът е в склад за дрехи в село Казичене. Няма информация за пострадали хора, съобщиха от пресцентъра на МВР. В 10:10 часа на спешния тел. 112 е получен сигнал за пожар в района на с. Казичене. На място са изпратени екипи на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". В момента екипите на пожарната работят на мястото на инцидента.

Огромният черен дим се виждаше от множество квартали на София, за него ни сигнализирах зрители. Огънят е избухнал около 10 часа тази сутрин, веднага след това е подаден сигнал на телефон 112. В момента има над 10 пожарни коли. Пожарникарите, пристигнали на място, веднага са обходили района.

Запалил се е склад за дрехи втора употреба, на около 2500 кв.м площ. Не е ясно дали наоколо е имало хора, които са пазили склада по това време.

В близост до склада има и бензиностанция. Хората, работили там, са започнали действия да не се разпространи пожарът.

"Чух трясък и видях, че гори, обадих се на шефа ми. Пожарната дойде и почнаха да гасят. Ние спряхме да работим в бензиностанцията, обезопасено е всичко", разказва очевидец.

"Как е станало нямаме информация. Вече час и половина гори. Повикали сме наемателите на склада да кажат какво има вътре. Добре, че няма никой вътре, засега поне. Пожарникарите са влезли с бутилки, проверили са - засега няма жертви.", коментира Валентин Радев, министър на вътрешните работи.

Към момента няма опасност огънят да се разпространи и да засегне съседни сгради.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  П Р Е Д С Т А В Я М Е  В И
  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
Copyright © 2002-2018г. Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително