Факти, Анализи, Коментари
   8 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Столичната полиция е ангажирана за охраната на концерта-митинг на Слави Трифонов
27 Октомври 2016
Целият конен взвод на столичната полиция ще охранява Борисовата градина
Почти всички звена на столичната полиция и служители от страната са ангажирани за охраната на предстоящия в събота концерт-митинг на Слави Трифонов. 

Целият конен взвод на столичната полиция ще охранява Борисовата градина. Ще бъдат изведени и всички служебни кучета. За проверки за евентуални взривни устройства ще бъдат ангажирани служители на специализирания отряд за борба с тероризма. Директорът на столичната дирекция на вътрешните работи Младен Маринов каза:

Ще изградим така наречените филтровъчни пунктове на подходите към мястото, където полицейски сужители заедно със служители на столична община и на служители на организатора ще дадат да не допуснем лица с обемисти багажи и лица в явно нетрезво състояние и неадекватно поведение.

Ще има няколко варианта за придвижване към концерта, каза Борислав Муеров, директор на "Охранителна полиция".
Първо направление от метростанция стадион "Васил Левски" и спирките за масов градски транспорт в района през алеите на парка на Борисовата градина в посока булевард "Цариградско шосе". Второто направление е по булевард "Цар Освободител" от метростанция Софийски университет "Климент Охридски" и спирките за масов градски транспорт в района на улица "Цар Иван Асен Втори", след което през улиците "Яворов" и "Виктор Юго" и третото придвижване ще бъде по булевард "Цариградско шосе" от  булевард "Пейо Яворов" през алеите на парка Борисова градина.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.