Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Полицейска акция в центъра на София
18 Юли 2016
Проверяват се документите на чужденците. Известно е, че районът около "Лъвов мост" и Централна гара се е обособил основно с жители, които са мигранти от арабски държави
Полицията започна нова акция срещу нелегални имигранти в центъра на София. Десетки полицаи блокираха района около джамията и пресечките на булевард "Мария Луиза". 

Проверяват се документите на чужденците. Известно е, че районът около "Лъвов мост" и Централна гара се е обособил основно с жители, които са мигранти от арабски държави. Няколко души бяха отведени в полицейски автомобили, тъй като се оказаха без лични документи, а група мигранти бяха отведени в градинката близо до джамията. Оказа се обаче, че те имат бележки, издадени от Държавната агенция за бежанците.

В същото време от Министерството на вътрешните работи обявиха статистика, според която за първите шест месеца на 2016 година, при опит да влязат незаконно в страната ни през българо-турската граница са задържани 2327 нелегални мигранти. На българо-гръцката са задържани 332-ма, а в същото време през същия период, при опит незаконно да напуснат страната ни, са задържани 4080 нелегални мигранти, като 3983-ма от тях са задържани на българо-сръбската граница.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.