Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов: Не е момент да се говори за увеличение на заплати
21 Юни 2016
Това може да стане след няколко месеца, когато стане ясно с какви пари разполага държавата, каза Борисов
Не е моментът в средата на годината да се говори за увеличение на заплати, заяви премиерът Бойко Борисов по повод информацията за 10-процентно увеличение на учителските заплати. Това може да стане след няколко месеца, когато стане ясно с какви пари разполага държавата, каза Борисов:

Да приемем, че това е едно добро пожелание. Ние, в нашите си разговори с финансовия министър, винаги сме знаели, че това, което може и намерим като повече, ще го дадем за учителите. Приемам, че пред толкова много хора госпожа Кунева е искала да покаже, че има грижа за тях и то действително има. Ако всеки министър излезе и каже, аз искам пари за отбрана, другият да каже за полицаи, третият за пожарникарите, четвъртият за учителите, петият за здравеопазването, цялата система ще се разбърка.

При посещението си в Димово премиерът съобщи, че държавата инвестира 135 милиона лева в инфраструктурата на Северозападна България, от тях 30 милиона лева във Видинска област. Той се извини на жителите на Димово, че през последните години Северозападът е бил изоставен, но уточни, че когато има европейски проект, не може с пари от бюджета да се финансират същите дейности.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.