Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Изоставиха бебе на 48 часа в черен сак в спешното
25 Май 2016
Майката е открита и с детето вече е в болница, а бащата е арестуван
Районна прокуратура-Първомай наблюдава досъдебно производство за изоставено в безпомощно състояние бебе в гр. Първомай – престъпление по чл. 137 от Наказателния кодекс. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

На 23 май, около 6,30 часа в Центъра за Спешна медицинска помощ в гр. Първомай е намерено бебе в черен сак. Момиченцето е било на видима възраст един ден. Под ръководството на Районна прокуратура- Първомай са проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия, като е установено, че майката на детето е А.Л., на 39 г. от гр. Димитровград. Бебето е било оставено в болницата от 64-годишния З.Р. от с. Поповица, обл. Пловдив. 

Събраните данни от разследването сочат, че детето е родено няколко часа по-рано в изоставена сграда в с.Поповица. Бебето и майката са настанени в МБАЛ-Първомай и са в добро здравословно състояние. 64-годишният З.Р. е задържан за 24 часа по Закона за МВР. В момента се извършват активни процесуално-следствени действия по случая. Предстои назначаване на медицински експертизи, разпити на свидетели и др. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.