Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Поискаха сваляне на имунитета на депутата от ГЕРБ Иван Миховски
10 Февруари 2016
Депутатът е блъснал с колата си жена в Троян миналия септември

Главният прокурор Сотир Цацаров поиска депутатския имунитет на Иван Миховски от ГЕРБ. Депутатът е блъснал с колата си жена в Троян миналия септември, обясни говорителят на Обвинител номер едно Румяна Арнаудова:

Движил се е с несъобразена скорост и в района на кръстовище е ударил пешеходка, на която е причинил фрактура на долните крайници, което е довело до трайно затруднение на движението на долните й крайници за повече от 3-4 месеца. Това престъпление е от общ характер. За него се предвижда наказание "лишаване от свобода" до 3 години. Още на местопроизшествието той е бил изпробван с алкотестдрегер. Установено е, че е управлявал с алкохол в кръвта си 0,48 на 1000. Това не е пияно състояние по смисъла на закона.

С много висока скорост ли е карал?

Не е бил с висока скорост. Нямаме все още автотехническа експертиза, която ще бъде назначена в случай, че се снеме имунитета на народния представител. Тя ще установи точната скорост, но категорично скоростта му не е била такава, при която е било въможно да спре незабавно при възникване на опасност на пътя.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.