Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сигнал за бомба във влака София-Кулата
11 Ноември 2015
Полицията потвърди официално за обаждането. Влаковата композиция беше спряна на гара Благоевград
Сигнал за бомба  във влака, движещ се по трасето София-Кулата, беше подаден  на тел 112.  Полицията потвърди официално  за обаждането. Влаковата композиция беше спряна  на гара Благоевград, съобщава БНР. Специалисти от специалните служби продължават да проверяват  сигналa.

Обаждането за задимен вагон и за бомба в международния влак София- Кулата- Солун е направено в 17.30 часа. По това време влакът е тръгвал от гара Благоевград, но се наложило да се върне на перона. Стотици пътници, видимо недоволни, престояха повече от час  на гарата, докато полицията извършваше оглед на цялата композиция. Освен пасажерите, беше свален и всичкият багаж от влака. На място бяха изпратени три пожарни автомобила, като екипите бяха в готовност за гасене, тъй като в сигнала, подаден от стационарен телефон в София, е имало твърдения за сериозно задимяване в последния вагон. Линейка обаче на мястото нямаше. 

След проверка на вагоните, беше решено пътниците да продължат по маршрута си, като на гарата остана само последният вагон. В момента там се извършва специализирана проверка, като в радиус от 30 метра районът продължава да бъде отцепен.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.