Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Всеки ден КАТ-София получава сигнал за нерегламентирани гонки с автомобили
13 Октомври 2015
Доста са случаите, които сме установили такива събирания на лица, които евентуално биха направили такива гонки
Всеки ден полицията в София получава поне по един сигнал за нерегламентирани гонки с автомобили. Най-често това се случва на новите булеварди в столицата, съобщи за "Хоризонт" Николай Крушарски от КАТ-София:

Доста са случаите, които сме установили такива събирания на лица, които евентуално биха направили такива гонки. Имаме и няколко случая, при които реално са санкционирани мотористи за движение с несъобразена скорост и участие в нерегламентирани движения по пътното платно. Местата са новите булеварди в столицата. Повечето от новите булеварди станаха примамливи за случване именно на това нерегламентирано движение. Това са бул. "България", бул. "Александър Малинов", бул. "Копенхаген", ул. "Славянобългарска". Има и още доста места, за които имаме сигнали, които се проверяват ежедневно.

Тази вечер в 19 часа участници в незаконни гонки излизат на протест с автомобилите си. Те настояват държавата да осигури писта, за да може свободно да провеждат състезанията си.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.