Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сгащиха 55 нелегални имигранти до Бургас
6 Октомври 2015
Те са били превозвани с товарен автомобил "Пежо Боксер" с пловдивска регистрация, управляван от 37-годишен мъж от Харманли

Две групи, нелегално преминали границата на България, са задържани през изминалото денонощие от служители на бургаската полиция, каза говорителят й Цветелина Рандева.

Общо 55 души са задържани за изминалото денонощие от полицейските служители на Областна дирекция на МВР - Бургас. Първата група, наброяваща 26 мъже, е установена в района на карнобатското село Брадянци, докато е превозвана от 24-годишен мъж от София с товарен автомобил "Рено Трафик" със софийска регистрация. Във втората група, освен 27 мъже, има и една жена и едно дете. Нелегално преминалите са били превозвани с товарен автомобил "Пежо Боксер" с пловдивска регистрация, управляван от 37-годишен мъж от Харманли, който е криминално проявен и осъждан.

Микробусът е спрян около 15:15 часа вчера от служители на бургаската жандармерия в района на село Братово, община Камено.

Нелегално преминалите са превозени до сектор "Миграция" - Бургас, откъдето ще бъдат настанени в специализирани домове за бежанци. По техни думи, те идват от Афганистан и от Сирия.

По случаите срещу двамата каналджии са образувани бързи полицейски производства.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.