Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бой за баничка във Видин
4 Август 2015
Спречкването е станало между 13-годишно дете и 63-годишен мъж

13-годишно дете от ромски произход е в реанимацията на видинската болница след скандал с възрастен мъж. Според очевидци вчера след 19 часа двамата се скарали заради забележка, която възрастният направил на детето. Твърдят, че мъжът е реагирал при самозащита. Той също е настанен в болница. Заради опасност от по-нататъшно развитие на скандала пред отделението, където е настанен, е поставена полицейска охрана.

Според полицията спречкването между 63-годишния мъж и детето е станало в хранителен магазин в града. На улицата скандалът е прераснал в сбиване. Мъжът е намушкал с нож в областта на корема 13-годишното дете. Според очевидци на инцидента възрастният човек е реагирал при самозащита. Той и детето, което е от ромски произход, се скарали заради баничка. Момчето взело две банички, но платило само едната.

Българинът му направил забележка - ами другата няма ли, и те му казали - ти ще изскочиш навънка... Аз изскочих чак вече, когато полицията дойде, "Бърза помощ", каза очевидка.

Двамата пострадали са откарани в Спешния център във Видин, съобщи доктор Любомир Виденов - завеждащ филиала на Центъра за спешна медицинска помощ в града.

В 19,40 часа на 2 август е първият сигнал за прободено с нож дете вследствие на битов скандал. Веднага наш екип се е запътил към мястото на инцидента. Дал е първа помощ на момчето, а в 19,50 часа има подаден втори сигнал, че има пострадал мъж вследствие на същия инцидент и тъй като е имало напрежение тук на входа на Спешна помощ, той е бил вкаран през другия вход на болницата, обясни Виденов.

Възрастният мъж също е в болница с комоцио. Срещу него е образувано досъдебно производство.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.