Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Започва делото срещу убиеца на 6-годишния Петьо от Панагюрище
30 Юни 2015
Бизнесменът Цветан Пъков през месец април прегази на пътя 6-годишния Петьо Гевечанов

В Пазарджишкия окръжен съд започва делото срещу бизнесмена Цветан Пъков, който през месец април прегази на пътя 6-годишния Петьо Гевечанов от Панагюрище.

Цветан Пъков е обвинен в непредумишлено убийство на 6-годишния Петьо, вследствие на умишлено нарушаване на правилата за движение по пътищата. Освен това, той не е изпълнил и задължението да намали скоростта при нужда и да спре, когато преминава край място, където играят деца.

6-годишният Петьо загина на 14-ти април тази година на един от главните булеварди в Панагюрище, където има ограничение на скоростта до 50 километра. Въпреки това, Пъков е шофирал с близо 80 километра в час, а след удара на детето е влачил тялото му 80 метра.

Според обвинението, това не е единственото му престъпление на пътя. Пъков има около 20 пътни нарушения. В хода на разследването се появиха и свидетели, които са били блъскани от автомобила на бизнесмена, но са били подкупвани да мълчат и да не подават сигнали срещу него. Очаква се днес пред сградата на Пазарджишкия окръжен съд да има много жители на Панагюрище в подкрепа на почерненото семейство.

Началото на заседанието е в 9 часа и 30 минути.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.